Nyitvatartás

Hétfő – Péntek : 10:00 – 21:00
Szombat : 10:00 – 21:00
Vasárnap : 10:00 – 18:00

Címünk

1024 Lövőház utca 2-6.

Kapcsolat

info@chocoland.hu
+36 20 375 5205
+36 1 345 8092

Keresés

  /  Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink

Nem csupán hatalmas választékkal, állandó, illetve szezonális akciókkal, és nem mellékesen hozzáértő kiszolgálással várjuk a csokoládé szerelmeseit (hiszen mi magunk is azok volnánk). Igyekeztünk az elmúlt években egy egész szolgáltatás-családot felépíteni!

Ajándékcsomag készítés

Ajándékkosarainkat az Ön igényei szerint állítjuk össze!

Kész ötletekkel tudunk szolgálni, sőt, készleten is mindig igyekszünk tartani néhány változatos összeállítást. Tanácsot is szívesen adunk, de a lehetőségeknek csak az Ön fantáziája szab határt… Tekintse meg bátran Ajándékcsomag galériánkat, hiszen a kész darabok beszédesebbek minden szónál!

Egyedi csomagolások

Bármilyen csokoládéhoz, illetve összeállításhoz

Ilyet máshol garantáltan nem talál… Hiszen mi magunk készítjük!

Törzsvásárlói kártya

Hűséges vásárlóinkat törzsvásárlói kártyával jutalmazzuk

Egyedi, sorszámozott, kedvezményt biztosító kártya.

Vásárlási utalvány

Ha nincs ötlete, mit is válasszon… Higgye el, a megajándékozott egészen biztosan fogja tudni! Egy ilyen utalvánnyal nem lehet hibázni.

Beváltható a ChocoLand csokoládéboltban a kiállítástól számított egy évig. Az utalványt a lejárata után sajnos nem áll módunkban elfogadni. Megértésüket köszönjük! Elérhető a ChocoLand csokoládéboltban 500 és 1000 forintnak megfelelő címletekben. Készpénzre nem váltható, elvesztése esetén nem pótolható. Az elveszett utalványért nem áll módunkban felelősséget vállalni. Kérjük, kezelje úgy, mintha készpénz lenne! Ettől függetlenül viszont a vásárlási utalvány összegéből visszaadni nem áll módunkban. Az utalvány természetesen nem személyhez kötött, szabadon átruházható.

Házhoz szállítás

Ingyenes házhoz szállítás 20.000 Ft feletti vásárlás esetén Budapest egész területére.

Nem Budapestre kéred a kedvenc csokid? Nem gond, az ország egész területére szállítunk házhoz, rövid átfutással!

Beszerzés

Felkutatjuk, megszerezzük, elhozzuk Önnek kedvenc édességét!

Legyen szó akár belföldi, akár külföldi termékről, luxusszámba menő, korlátozott példányszámú, vagy szokatlan ritkaságról… Nem ismerünk lehetetlent.

Nem találja a kérdésére a választ?

Állunk a rendelkezésére!

Kérdésével – kérésével – ötletével forduljon hozzánk bizalommal akár személyesen, akár az ismert elérhetőségeink bármelyikén!