Nyitvatartás

Hétfő – Péntek : 10:00 – 21:00
Szombat : 10:00 – 21:00
Vasárnap : 10:00 – 18:00

Címünk

1024 Lövőház utca 2-6.

Kapcsolat

info@chocoland.hu
+36 20 375 5205
+36 1 345 8092

Keresés

  /  Rólunk

ChocoLand csokoládébolt

Megtisztelő, hogy a törzsvásárlóink, sőt a nyomtatott és elektronikus sajtó képviselői is Budapest (egyik) legjobb csokoládéboltjaként tartanak minket számon. Felelősséggel jár mindez és igyekszünk is ezt hétről hétre – többek között hatalmas választékkal, állandó,
illetve szezonális akciókkal és hozzáértő kiszolgálással – megszolgálni.

Ez az a csokibolt, ahol remekül megfér egymás mellett a francia, a német, vagy épp a magyar kézműves csokoládé és a Milka, ahol a legújabb Lindt pralinékon és táblákon túl minőségi tea, vagy épp forró csokoládé is kapható, ahol nem a Manner keksz az extra kínálat, hanem organikus, dűlőszelektált, illetve diabetikus, gluténmentes, laktózmentes és cukormentes csokoládék is készletről, azonnal vihetőek.

ChocoLand csokoládébolt

Budapesten, a Mammut I. bevásárlóközpont első emeletén, a parkolóbejárat mellett, a mozgólépcsőtől pár lépésre, hétfőtől vasárnapig tartó nyitvatartással várjuk Önöket.

Folyamatosan változó kínálat

Kétszer ugyanabba a folyóba lépni nem lehet, és nálunk is így van ez valahogy… Igyekszünk a közkedvelt márkákat és darabokat állandóan tartani, de szerencsére a beszállítóinknál már csak a vevőink gyorsabbak; dinamikusan változó kínálattal tartjuk a fokozott tempót!

Szezonális darabok

December hatodikán csokimikulás? Karácsony előtt adventi naptár? Húsvétkor csokinyúl? – ennél jóval kreatívabb ötletekkel segítjük a vásárlóinkat, hogy a tőlünk származó darabok ne csak édességek, hanem valóban különleges ajándékok legyenek.

Speciális csokoládék

Gondosan odafigyelünk rá, hogy a speciális igényűeket is nagy választékkal tudjuk kiszolgálni, ezért kínálatunkban nem egy diabetikus, gluténmentes, laktózmentes, illetve cukormentes – steviás csokoládé található meg.

A csokoládén túl

Keksz, drazsé, gumicukor, illetve cukorka; igyekszünk minden típusú édességnek helyet szorítani a polcainkon

Kávé

Szemes kávé, őrölt kávé, instant kávé, porkávé, koffeinmentes kávé – prémium minőséget tartunk ezekből a darabokból is

Tea

Büszkék vagyunk minőségi tea-kínálatunkra.

Kakaó, forró csokoládé

Egyedi ízesítésű forró csokoládék és 100%-os kakaópor ritkaságok.

Ital

Égetett szeszesitalok nagy választékban.