Felhasználónév:
Jelszó:
Regisztráció
Desszertek
Táblás csokoládék
Diabetikus termékek
Kekszek
Magyar termékek
Ajándék ötletek
Forrócsokik,csokikrémek
Összes ár: 0  HUF
Kosár megtekintése
Általános vásárlási feltételek

Üdvözöljük a ChocoLand csokoládébolt Webáruházának oldalán!

\"\\"\\\\"\\\\"\\"\"

Boltunk ezen felülete csak most indult, de bízunk benne, hogy ez a szolgáltatásunk (is) hamarosan elnyeri az Önök tetszését!

Az esetleges kezdeti nehézségekért már elõre elnézést kérünk! Azon dolgozunk, hogy minél kényelmesebben ki tudjuk szolgálni Önöket, akár személyesen a Mammut I.-ben találtható üzletünkben, akár itt, virtuális úton...

Amennyiben bármilyen problémájuk, észrevételük, kérdésük, vagy kérésük akadna, jelezzék azt felénk bátran az ismert elérhetõségeink bármelyikén. Állunk a rendelkezésükre!

Az alábbiakban összefoglaltuk a legfontosabb tudnivalókat a Webáruházunk használatával kapcsolatban. Kérjük - bármennyire is száraznak tûnik - nézzék ezt egyszer át, hogy sikeresen, fennakadás nélkül tudjuk Önöket kiszolgálni. Köszönjük elõre is!

Üdvözlettel a ChocoLand csapata

 

Vásárlási feltételek

A szolgáltatói információk

Cégnév: Chocoworld Kft.

Cégjegyzékszám:Cg.01-09-913466

Cégbíróság: Fõvárosi Cégbíróság

Adószám:14648315-2-3

Telephely:1024 Budapest Lövõház u.2-6

Telefon:345-80-92

Rádiótelefon: 06-203-755-205

E-mail cím:

 

A vásárlói szerzõdés létrejötte

Kérjük az alábbiakat feltétlenül olvassa el!

 

Az alábbi dokumentáció a Chocoworld Kft. webáruházában történõ vásárlási feltételeit (Chocoland) tartalmazza.

Ön a nekünk megküldött megrendelésének a jóváhagyásával a távollévõk közötti szerzõdésekre vonatkozó jogszabályok rendelkezéseivel összhangban  az alábbi szerzõdést mint szerzõdõ fél elfogadja.

A szerzõdéskötés formája: írásbeli szerzõdéskötés

A szerzõdés nyelve kizárólagosan magyar

A vásárlási szerzõdést annak megkötésével egyidejûleg a Chocoland iktatja, a megrendelt áruk listája bármikor hozzáférhetõ a fogyasztó által a Chocoland webáruház által küldött e-mailben.

 

Általános rendelkezések

A Chocoland webáruház édességeket, csokoládékat  forgalmaz, melyeket a rendelés után futár útján (futárcég) vagy közvetlenül cégünk munkatársán keresztül szállítunk ki Magyarország területén. A termékeket megvásárolni csak a Regisztrációs folyamat lezajlása és a rendszerbe való belépés után lehet.

A feltüntetett árak magyar forintban (HUF) értendõk.

Fizetési mód: készpénzzel az áru átvételekor,elõre fizetés utalással bankon keresztül, valamint elõrefizetés készpénzzel és kártyával telephelyünkön.

Amennyiben a vásárló téves rendelést adott le, vagy módosítani szeretné a rendelést, az oldal tetején található e-mail címen kérheti a változtatást a Chocoland webáruháztól, a kiszállítást megelõzõ napig.

Weboldalunkon az akciós árak 2010-tõl visszavonásig, illetve a készlet erejéig érvényesek. Az akciós árakkal kapcsolatos közleményeket a szolgáltató minden alkalommal a nyilvánosság és a fogyasztók számára elérhetõ módon közzéteszi.

 

A vásárlói szerzõdés hatálya

Jelen szerzõdés a megrendelés jóváhagyásával lép hatályba, és a megrendelés teljesülésével (a szolgáltatás szolgáltató által történõ teljesítésével, és a szolgáltatás ellenértékének a megfizetésével) zárul le. Folyamatos rendelés esetén a szerzõdés mindaddig hatályban marad, amíg felek összes egymással szembeni követelése nem teljesül, mind a szolgáltatás, mind a szolgáltatás ellenértékének maradéktalan kiegyenlítése tekintetében..

A szolgáltató által üzemeltetett Chocoland webáruház a megrendelést akkor hagyja jóvá,ha a megrendelõnek válasz e-mailben megküldi a megrendelt áruk listáját és azok ellenértékét.

 

Vételár

A termékek adatlapján feltüntetett ár a termék ajánlati ára (ajánlott fogyasztói ára), mely tartalmazza az Áfa-t is.

Az ajánlati ár az adott pillanatban érvényes és csak akkor válik végleges árrá, ha a megrendelõ a rendelési folyamat lépéseit szabályosan elvégzi, és a rendelést jóváhagyja.

A termék és a szállítási szolgáltatás végleges ára az az ár, amely a jóváhagyáskor a termék megnevezése mellett, majd a rendelésrõl küldött visszajelzõ e-mailben is szerepel.

A megrendelt termékért fizetendõ összeg akkor sem változhat meg, ha termék ára a vásárlás befejezése után a webáruházban módosul.

 

Az áruházban megjelenõ, esetleges hibás árakat amennyiben azt hitelt érdemlõ módon a tudomásunkra hozzák, haladéktalanul kijavítjuk, emberi pontatlanság, vagy az alkalmazott program hiba eredményeként feltüntetett hibás árakon termékeket a Chocoland nem szállít ki.

 

Amennyiben valamely rendelés vagy rendelések bármilyen okból módosításra, összevonásra kerülnek, a módosított rendelésre a módosítás idõpontjában érvényes kondíciók vonatkoznak.

 

Szállítási feltételek

Készpénzes fizetés a futárnál:

Az áru átvételekor fizethet készpénzel a futárnak.

Elõfizetés:

Az áru kiszállítása elött fizethet a Chocoland csokoládéboltban készpénzzel vagy kártyával, utalhat bankon keresztül.

Szállítási idõ: minden héten pénteken vagy telefonos egyeztetés alapján.

Szállítási költség: Budapestre 1300 forint, illetve 20.000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes.Budapesten kívül változó, árajánlatot E-mail-ben küldünk.

 

A fogyasztó/megrendelõ kötelezettségei

A megrendelõ a regisztrációs oldalon adja meg az adatait (melyeket az adatmódosítás oldalon módosíthat), a megrendelés ezen adatok alapján kerül teljesítésre.

Hibás, vagy hamis adatok megadása miatt felmerülõ kár esetén minden felelõsség a megrendelõt terheli.

 

A Megrendelõ tudomásul veszi, hogy rendelése(i) jóváhagyásával jelen szerzõdést, annak tartalmát elfogadja. A szerzõdés rendelkezéseinek megszegésével szerzõdésszegõ magatartást tanúsít, amelyért jogi és anyagi felelõsséggel tartozik.

 

A Megrendelõ vállalja, hogy az általa jóváhagyott rendelésekben megrendelt árut tartalmazó küldemények átvételérõl és kifizetésérõl gondoskodik az általa választott szállítási és fizetési módoknak megfelelõen.

Amennyiben a küldemény kézbesítése a megrendelõ hibájából meghiúsul, az ebbõl eredõ többletköltségeket a megrendelõ megtéríti a Chocoworld Kft. számára.

 

Visszalépés a vásárlástól

A megrendelõ jogosult a megrendelés jóváhagyása után, de még a megrendelt árukat tartalmazó küldemény feladása (vagy futárnak történõ átadása) elõtt a szerzõdéstõl díjmentesen elállni.

Az elállást írásban,névvel,felhasználónévvel és telefonszámmal kell a Kapcsolat menüpont alatti e-mail címre eljuttatni,a kiszállítást megelõzõ nap 24:00. óráig.  Az elállás akkor érvényes, ha azt a Szállító visszajelezte. A visszajelzés nélküli elállás is érvényesnek tekintendõ a feladást követõ munkanap 12:00 órától, amennyiben a megrendelõ az elállás elküldését hitelt érdemlõen igazolni tudja.

 

Az áru átvételétõl számított 8 munkanapon belül a megrendelõ indoklás nélkül visszaléphet a vásárlástól, kivéve, ha a megrendelt és a kiszállított áru természete a visszaszolgáltatást nem teszi lehetõvé, vagy, ha az romlandó.

Ebben az esetben a szolgáltató által üzemeltetett Chocoland webáruház köteles a sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék(ek) ellenértékét a visszaszolgáltatást követõ 30 napon belül visszatéríteni. A visszalépés költségei a megrendelõt terhelik.

 

A biztonságos üzletmenet és a visszaélések elkerülése érdekében szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy csak feltételekhez kötve (pl. elõzetes fizetés), vagy egyáltalán ne szolgálja ki azokat a vásárlókat, akik rendszeresen nem tartják be a vásárlási szerzõdésben foglaltakat, vagy bármilyen más módon kárt okoznak a szolgáltatónak.

 

Vásárlási folyamat

Regisztráció

Ezen az oldalon a vásárláshoz szükséges adatokat kérjük el. A megadott email címre Ön kap egy megerõsítõ kódot, amire kattintva a regisztrációja véglegesítésre kerül. A folyamat lezajlása után Ön a Chocoland webáruház felhasználója lesz.

 

Az egyértelmûen hamis adatokkal regisztrált felhasználókat a Chocoland jogosult az adatbázisból törölni, illetve kétségbe vonható adatok valódiságát jogosult ellenõrizni.

 

Kosár

A kiválasztott árukat tetszõleges példányban a termék leírása melletti mezõbe beírt darabszám megadásával tudja a kosárba betenni. A Kosár menüpontra kattintva annak tartalma láthatja, illetve módosíthatja. A végösszeg folyamatosan nyomon követhetõ.

 

Reklamáció

A vásárolt termékekkel kapcsolatos mennyiségi és/vagy minõségi kifogás esetén a szállító, a futár útján a kifogásolt terméket visszaveszi, feltéve, ha a reklamáció már az átadásnál megtörtént.

Jogos reklamáció esetén, amennyiben a megrendelõ nem azt kapta, amit rendelt, nem annyit, sérült a csomagolás stb., a szolgáltató felveszi a megrendelõvel a kapcsolatot egy új kiszállítási idõpont egyeztetése végett.

Az új kiszállítás költsége ebben az esetben természetesen a szállítót terheli.

 

Ha a megrendelõ részérõl bármiféle kérdés, kérés, észrevétel, vagy probléma merülne fel a szolgáltató mûködésével kapcsolatban, vagy az általa forgalmazott termékekkel kapcsolatban, azt a webáruház elérhetõségein megteheti.

 

Panaszkezelés rendje

A szolgáltató általános érdeke az, hogy valamennyi megrendelést megfelelõ minõségben a megrendelõ teljes megelégedettsége mellett teljesítsen.

Amennyiben a megrendelõnek ennek ellenére valamilyen panasza merül fel a vásárlási szerzõdéssel, vagy annak teljesítésével kapcsolatban, úgy panaszát a Kapcsolatfelvétel menüpont alatti webes felületen közölheti.

A szolgáltató a panaszt legkésõbb annak beérkezésétõl számított 30 napon belül kivizsgálja, és a panasz közlésével azonos módon tájékoztatja a megrendelõt a vizsgálat eredményérõl, valamint arról, hogy annak elutasítása esetén milyen jogorvoslati lehetõségek állnak a rendelkezésére, mely hatósághoz fordulhat (név, cím és telefonszám feltüntetésével).

 

Adatvédelem

A szolgáltató tiszteletben tartja a honlapot felkeresõ fogyasztók személyiségi jogait.

A honlapon keresztül gyûjtött adatokat a szolgáltató kizárólag a rendelések teljesítéséhez és vásárlással kapcsolatos célokra használhatja fel.

A szolgáltató az adatok kezelését minden esetben a hatályos adatvédelmi törvény rendelkezéseinek betartásával végzi.

A megrendelõnek jogában áll megismernie, illetve szükség esetén módosítania a szállító róla nyilvántartott adatait, továbbá jogában áll kérnie, hogy ezen adatokat ne használják fel.

 

Sem a szolgáltató, sem a weboldalt üzemeltetõ Kft. a vásárló adatait nem adja át harmadik félnek.

 

Megrendelõ megrendelésével hozzájárul ahhoz, hogy a szolgáltató az általa megadott elérhetõségére hírleveleket, reklámanyagokat küldjön. Amennyiben a megrendelõ úgy dönt, hogy nem kíván a szolgáltatótól információt kapni, vagy nevét és egyéb személyes adatait el kívánja távolíttatni a szállító listájáról, ezen kívánságát e-mailben a szállító felé megteheti a Kapcsolat menüpontban található e-mail címen.

 

Szerzõdésben nem szabályozott kérdések

A jelen szerzõdésben és a kapcsolódó dokumentumokban nem szabályozott kérdésekben a polgári törvénykönyv, valamint az elektronikus kereskedelemre és a távollevõk közötti szerzõdéskötésre vonatkozó jogszabályok az irányadóak.

 

Kapcsolódó jogszabály

2001. évi CVIII. törvény az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggõ szolgáltatások egyes kérdéseirõl.

 

Technikai információk

Technikai kérdésekkel és problémákkal kapcsolatban írjon vagy telefonáljon a lap tetején megadott elérhetõségekre.

Az árukészlettel kapcsolatos, valamint az árváltoztatás jogát webáruházunk fenntartja.

Minden jog fentartva @ 2010. Chocoland.hu